FITSTAP

SAMEN IN

BEWEGING

Als voedingsdeskundige weet ik dat je leefstijl veranderen lastig is. Je krijgt advies om af te vallen en meer te bewegen, maar hoe doe je dat?

MAAK EEN AFSPRAAK
Kom in beweging met Fitstap samen met een voedingsconsulent.
Fitstap is een gezamenlijk programma van 12 weken. Fitter en lichter zijn levert veel gezondheidsvoordelen op. Je zult ervaren dat je je beter gaat voelen.
Als gecertificeerd Fitstapcoach kan ik met een mooi programma van de Koninklijke Wandelbond Nederland invulling geven aan het onderdeel bewegen. Naast het wandelen in een groep krijg je informatie over voeding en doen wij oefeningen voor je brein. Daarnaast ga je zelf twee maal in de week wandelen. Het is een leuk en gevarieerd programma in de buitenlucht voor iedereen die in beweging wil komen en vitaler wil worden.
Als je na het programma individueel begeleid wil worden om af te vallen dan kan dat bij mij. Je krijgt dan 10% korting op de pakketten. Maar dan heb je de eerste stap al gezet naar een vitaler leven.
Zet de eerste stap naar een vitaler leven: Wandel nu mee in Amersfoort! Schrijf je in via de volgende link: Fitstap | Jacqueline Ernest

Reactie van een Fitstapdeelnemer:

Door de Fitstaptraining is mijn loophouding verbeterd waardoor ik geen rugklachten bij het lopen meer heb en ook mijn conditie is een stuk verbeterd! Wat ook fijn is dat ik mij bewuster ben geworden van mijn eetpatroon. Ik ben gezonder gaan eten en hierdoor een paar kilootjes lichter geworden. Door het enthousiasme en goede kennis van zaken van Jacqueline vond ik het een feestje om de Fitstaptraining te volgen. Voor iedereen die gezond leven belangrijk vindt een grote aanrader.

Nelleke